START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  JACOBSEN MOTORSPORT  
 

Del på Facebook    Lik på Facebook

 
     
 

Tilbake til nyheter

17.06.2021, oppdatert 17.06.2021

 

Sommeren er her, og endelig er det klart
for et nytt Norgesmesterskap i Rallycross.

 

Jonas Dalseth Jacobsen er klar til å forsvare
NM-gullet fra i fjor i sin Volkswagen Polo i
Rallycross Supernasjonal klasse 4.

 

 

 

Gleder meg - og er godt forberedt

- Jeg gleder meg til å komme tilbake på banen igjen. Vi har gjort et par tester, og jeg føler vi er godt forberedt, sier Jonas.

 

Bilen var nybygget før sesongen i fjor, og vinteren har blitt brukt til å gå over hele bilen, og gjøre små endringer som skal gjøre at den fungerer enda bedre denne sesongen.


- Det er tøff konkurranse, og om man ikke henger med i utviklingen, vil man ikke forbli konkurransedyktig. Derfor har vi fokus på selv de minste detaljene, forklarer Jonas.
 

Målet er NM-gull
Den første NM-runden går av stabelen på Gardermoen på lørdag, hvor det kjøres fire innledende omganger og finaler på samme dag. Det gjør at eventuelle skader eller feil som oppstår kan få store konsekvenser, siden man har kort tid på å reparere det.


Ambisjonen er klar - det er å vinne, smiler Jonas

Målsettingen er å hente hjem NM-gull nummer 4 når sesongen er ferdig, og da hadde det vært godt med en god start, fortsetter han.
Årets norgesmesterskap i rallycross skal avgjøres gjennom fem NM-runder, og deltakerne kan plukke NM-poeng både i de innledende omgangene og basert på sluttplassering i finalene.

 

- Det gjelder å være påskrudd helt fra start, og levere konsekvente resultater slik at man er med i toppen hele tiden, sier Jonas.

 Takker sponsorer og støttespillere
Korona-restriksjoner gjør at det bare er deler av teamet i Jacobsen Motorsport som får delta i den første NM-runden. Det er heller ikke tillatt med publikum, men løpet vil bli sendt på nett-TV.
- Korona-pandemien har vært krevende for mange, og derfor setter jeg og teamet ekstra pris på våre sponsorer og samarbeidspartnere som stiller opp.

 

 

 

Vi er veldig takknemlige for at våre sponsorer
og motorsportsvenner stiller opp og støtter oss - og det er en svært viktig bidragsyter til at vi kan konkurrere på så høyt nivå som vi gjør, understreker Jonas.


Teamet vil oppdatere hvordan det går underveis i løpet på lørdag på Facebook-siden Jacobsen Motorsport,


FØLG MED på Facebook

 

 

 Følg oss på Facebook

Tilbake til nyheter

 


Gå til toppen