START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  JACOBSEN MOTORSPORT
JONAS OM VEIEN VIDERE I 2018
 
 

Del på Facebook    Lik på Facebook

 
     
 

Tilbake til nyheter

23. oktober 2017, oppdatert 28.10.2017

JONAS OM NESTE SESONG

 

 

Jonas har bestemt seg, han vil forsvare
tittelen og satser på å hente hjem en ny
NM-tittel i 2018. Men samtidig innrømmer
han at det nok blir en langt tøffere oppgave
enn i år da han hentet hjem gullmedaljen.


Jonas har gjort valget for hva han skal gjøre bak rattet i 2018-sesongen. Det går imot et forsvar av NM-tittelen fra årets sesong.

Jeg har bestemt meg for å fortsette satsingen der jeg er. For å gjøre dette, så handler det i all hovedsak om penger. BMW'en vi har nå er meget bra, en skikkelig god bil som kun trenger å få noen mindre justeringer. Denne bilen blir vi å benytte videre.

 

Supercars ikke aktuelt

Henning Solberg og flere innen motorsporten har foreslått Jonas å prøve seg i den nordiske supercars-klassen som et alternativt steg videre i motorsporten. Men dette er ikke aktuelt nå for Jonas akkurat nå. Supercars står som en framtidsdrøm men samtidig er jeg overbevist på at det ikke er vits i å skynde seg. En halvveis satsing hvor man risikerer å drite seg ut i denne disiplinen er ett skritt fram og to tilbake for min del. Det er ingen vits, mener Jonas som ble tildelt NMKs sportspris på 4 hjul for 2017 i helga.

 

Skal man ta steget videre opp i Supercars, er det med en gang snakk om flere millioner i sesongbudsjett. Der er ikke vi nå, men det står selvsagt ikke på ønsket om å ta steget opp i det gode selskap.

 

Vil forsvare NM-tittelen

Han ser på oppgaven med å forsvare sin NM-tittel som en langt tøffere oppgave enn det var å hente hjem årets NM-gull.
Det kommer mange førere til foran neste års sesong som er klar for å utfordre meg. Vi vet at vi har en god bil, hvor vi skal justere stag og dempere slik at vi klarer å hente inn de ekstra marginene.

Så får vi se, sier Jonas.


Det er helt klart at jeg føler meg klar for dette forsvaret. Når det nærmer seg, vil nok vinnerinstinktet gjøre sitt inntog. Jeg er en ganske dårlig taper, og har kastet noen skiftnøkler i min karriere. Samtidig har sulten etter å vinne vært drivkraften gjennom hele karrieren. Og jeg kan love at jeg kommer til å være like seierssulten neste år som jeg var i år, sier Dalseth Jacobsen.

 

Les: Artikkel fra HT 26.10.2017

 


Følg oss på Facebook

 

Tilbake til nyheter

 


Gå til toppen

 
 

 

 

 

 

 

20©10 - 20©14 Jacobsen Motorsport

Serverdrift/vedlikehold - Nettsidedrift/vedlikehold: WebTeamet.no Svein Tore Kristensen  -  Tilbakemelding: webmaster@jacobsenmotorsport.com