START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  JACOBSEN MOTORSPORT
KLAR FOR FØRSTE NM-RUNDE
 
 

Del på Facebook    Lik på Facebook

 
     
 

Tilbake til nyheter

13. mai 2016, oppdatert 19.05.2016

KLAR FOR FØRSTE NM-RUNDE

 

 

Klar for første NM-runde

 

Les også: 2. plass i første NM-runde

Les også: Artikkel Harstad Tidende (ht.no)
Les også: Artikkel Harstad Tidende 18. mai

Endelig er det klart for den første NM-runden i 2016. Hos Jacobsen Motorsport har det vært mange forandringer siden fjoråret. Teamet stiller med ny bil og i ny klasse, men det viktigste, nemlig sjåføren, er den samme. Det gjør at vi har god tro på at 2016 kan bli en spennende og morsom sesong.

Denne vinteren har omtrent hver ettermiddag og helg blitt tilbrakt i garasjen. I fjor høst hentet vi et BMW M3-karosseri, som vi i løpet av vinteren har bygget til en konkurransedyktig bil. Jonas skal i år kjøre Supernasjonal klasse 4, som er den grommeste klassen for tohjulsdrevne biler. Da kommer det godt med å ha over 320 hestekrefter på bakhjulene.

Norgesmesterskapet går også i år over fem runder, og den første går altså av stabelen denne helga i Skien. Teamet var torsdag og testet bilen på Finnskogen, hvor den tredje NM-runden avvikles i august, og gjorde de siste forberedelsene foran sesongåpningen.
- Bilen har blitt veldig bra. Den går godt og fungerer slik den skal, så jeg er fornøyd, sier Jonas Dalseth Jacobsen.

Jonas er klar på at det blir et tøft bytte å gå fra tolitersklassen og opp i klassen for motorer inntil tre liters volum.
- Det er mange gode sjåfører og ringrever som har kjørt lenge og har mye rutine. Samtidig er ambisjonen at vi skal være med å kjempe om de aller gjeveste plasseringene, noe jeg har god tro på at vi skal få til, smiler unggutten.

Fredag satte teamet seg i bussen og reiste sørover til Skien fra Kirkenær, etter å ha vært på reise i nesten en uke.

- Jeg gleder meg til å komme i gang igjen. Det blir gøy og endelig få konkurrere litt, avslutter Dalseth Jacobsen.

Les også: 2. plass i første NM-runde

Les også: Artikkel Harstad Tidende (ht.no)
Les også: Artikkel Harstad Tidende 18. mai

 

Terminliste 2016
Følg oss på Facebook

 

Tilbake til nyheter

 


Gå til toppen

 
 

 

 

 

 

 

20©10 - 20©14 Jacobsen Motorsport

Serverdrift/vedlikehold - Nettsidedrift/vedlikehold: WebTeamet.no Svein Tore Kristensen  -  Tilbakemelding: webmaster@jacobsenmotorsport.com