START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

Sikret seg 2. plass i Norrlandsveckan, Sverige

Norrlandsveckan 2014
Finale, Skellefteå 19. juli

Les fra Deltävling 1 Les fra Deltävling 2

Jonas sikret seg 2. plass i Sverige

Siste løp i Norrlandsveckan 2014 gikk av stabelen i Skellefteå lørdag. Før dette løpet var Jonas nummer tre sammenlagt etter løpene i Piteå og Kalix, og hadde bare et poeng opp til andreplassen. Og med en tredjeplass i finalen sikret han seg også andreplassen i sammendraget, og pengepremien på 35.000 svenske kroner.

Les artikkel fra Harstad Tidende 21.07.2014

Les innlegg fra Motor Norr på Facebook

Etter å ha kjørt inn til 4. beste tid på tidskvalifiseringen i løpet lørdag, kjørte Jonas inn til en 18. beste tid i den første omgangen. Noen små problemer med bilen gjorde at Jonas ikke klarte å kjøre så fort som han ønsket.

I andre omgang satte Jonas 7. beste tid, før han i den siste innledende omgangen satte 4. beste tid. Dermed var han blant de 12 beste etter de innledende rundene, og sikret seg en semifinaleplass.

I semifinalen startet Jonas i bakerste rekke, men klarte etter god taktisk kjøring å kjøre seg opp til en tredjeplass. Dermed sikret han seg også avansement til finalen, hvor han nok en gang skulle stå i bakerste startspor.

I finalen kom Jonas sist ut, men etter fenomenal kjøring i de første svingene klatret han opp til en fjerdeplass. I løpet av finalen avanserte han ytterligere en plassering, før han så lå og kjempet om å bli nummer to. I sin BMW M3 passerte imidlertid Jonas målstreken som nummer tre, og sikret seg dermed også andreplassen sammenlagt i Norrlandsveckan.

Jonas og resten av Jacobsen Motorsport har hatt mange timer under Norrlandsveckan med jobbing med bilen, blant annet med girkasseproblemer. Og hele teamet er veldig fornøyd med at det harde arbeidet til slutt ga utteling i to pallplasser på tre løp, den ene av dem en seier. Og ikke minst andreplassen sammenlagt i Norrlandsveckan.

Med gode opplevelser i bagasjen fra Sverige rettes nå blikket fremover mot den tredje NM-runden i rallycross som arrangeres av NMK Melhus i august. Her skal Jonas absolutt være å regne med.