START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  JACOBSEN MOTORSPORT - FULL FART MOT SESONGSTART  
 

Del på Facebook    Lik på Facebook

 
     
 

Tilbake til nyheter

26. mars 2014

Full fart mot sesongstart

 

 

Motorsportsesongen 2014 nærmer seg med stormskritt

 

Som nevnt tidligere blir det full NM-runde i år og selv om vi bare skriver mars i kalenderen ligger vi ikke på latsiden.

 

Reportasje i Harstad Tidende 9. april 2014

 

For teamet Jacobsen Motorsport er motorsport en helårsaktivitet og i garasjen har det vært full jobb gjennom hele vinteren.


Etter sesongslutt i fjor har BMW'en blitt plukket ned i molekyler, og bygget opp igjen. Bilen er lakkert opp og de aller fleste delene er gått over og har enten blitt reparert eller skiftet ut. Blant annet har teamet investert i ny girkasse, noe som gjør at bilen nå har seks gir istedenfor fire. Dette vil medføre at kreftene i motoren blir utnyttet på en enda bedre måte.


Arbeidet med bilen er under kontroll og det som gjenstår er stort sett bare montering av ruter samt å klistre på sponsormerker på BMW'en.

 

Og akkurat sponsorene er noe vi verdsetter og setter stor pris på.

Vi har fått med oss mange viktige sponsorer og støttespillere på laget i år også.

I tillegg har vi fått noen viktige midler og støtte fra privatpersoner.
Vi setter stor pris på alle sammen, uten alle sponsorer og støttespillere hadde ikke dette vært mulig å få til.


Selv om bilen stort sett er klar, er det mange administrative ting som må ordnes. Det er mye logistikk som må på plass for å kunne satse i NM når en har base i Harstad. Derfor gjelder det å bruke tida godt.


Vi gleder oss!!!! Når vi nå har lagt bak oss en sesong med bilen og gjort oss viktige erfaringer og egne meninger om hvordan ting bør være så har jeg stor tro for at vi har gjort ting riktig foran akkurat denne sesongen.


Den første av de fem rundene i NM-sirkuset går av stabelen i Skien 3. og 4. mai. Da skal Jacobsen Motorsport være på plass, og knive med resten av norgeseliten!!


Med vennlig hilsen
Jonas Dalseth Jacobsen
Jacobsen Motorsport

 

 

Reportasje i Harstad Tidende 9. april 2014

Følg oss på Facebook

Terminliste 2014

 

 

Tilbake til nyheter

 


Gå til toppen

 
 

 

 

 

 

 

20©10 - 20©14 Jacobsen Motorsport

Serverdrift/vedlikehold - Nettsidedrift/vedlikehold: WebTeamet.no Svein Tore Kristensen  -  Tilbakemelding: webmaster@jacobsenmotorsport.com