START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  SEIRET OVER
MOTORSPORTSELITEN
I RACE OF CHAMPIONS
 
 

Del på Facebook    Lik på Facebook

 
  Tilbake til nyheter  
 

 

Se video fra Race of Champions
hvor Jonas vant  og seiret over motorsportseliten i Norge


Side for omtale:  HER  -  For å se programmet gå HIT og søk etter program 325

 

Hektisk helg i hovedstaden 25. - 27. november
Vant RoC Gokart og s
eiret over motorsportseliten

 

Race of Champions

Jonas fikk en hektisk weekend i hovedstaden i helgen og startet på Harald Huysman Karting Senter på Alnabru Huysman Karting på Alnabru hvor han like godt trøkte til og vant Race of Champions (RoC Gokart). Deretter ble det en etterfølgende premieutdeling på Norges Bilsportforbund hvor Jonas fikk utdelt medaljen for 3.plassen i NM Crosskart 650 klassen for 2011.

Lørdag og søndag deltok Jonas på treningssamling i regi av talentutvikling i Norges Bilsportforbund.
Weekendturen til hovedstaden denne gang inkluderte også et interessant besøk på Solberg Extreme Motor Show i Telenor Arena på Fornebu lørdags ettermiddag.

 

Seiret over motorsportseliten

Jonas var invitert til å delta på Race of Champions Gokart sammen med motorsportseliten i Norge. Etter et par knalltøffe finaler var det til slutt Jonas som tok seieren og var selvsagt ikke spesielt misfornøyd med å ha Europamestrene Andreas Bakkerud og Lars Øyvind Enerberg under seg på pallen. Bakkerud endte på 2. plass mens Enerberg fikk bronsje og 3. plassen.

Han henviste rallyførerne Mads Østberg og Andreas Michelsen til plasseringer langt ned på lista.

 

– Det er artig å ha slått flere europamestrer og flere sjåfører som holder verdensklasse. Jeg er veldig fornøyd med at folk er klar over at jeg fortsatt er her og kan manøvrere et kjøretøy, sier Jonas.

 

– Race of Champions er en uhøytidelig konkurranse hvor motorsportseliten konkurrerer som avslutning på årets sesong, om ikke konkurransen teller i noen sammenhenger henger likevel en seier her høyt.

 

Oppsiktsvekkende uttaler Henning Isdal om seieren

Medarrangør av Gokart-konkurransen, Henning Isdal, mener at resultatet av årets konkurranse
er oppsiktsvekkende. – Dette er en sak som alle i motorsportsmiljøet får med seg. At Jonas presenterer i konkurranse med en rekke sterke motorsportsutøvere på toppnivå, vil nok bli lagt merke til. Vi snakker her om en veldig sterk konkurranse hvor alle utøverne har like forutsetninger for å lykkes. Når man havner i en finale er det utvilsomt en sterk prestasjon, understreker Isdal.

 

Fortsetter i rallycross

Årets satsing i crosskart er et nødvendig karrieremessig sidesteg men Jonas regner likevel med å vende tilbake til ny satsing i sin favorittgren; Rallycross.

 

– Selv om det selvfølgelig er stas å prestere innenfor crosskart, representerer det ikke det samme som å satse innenfor rallycross. Det er jo her jeg ønsker å være, sier Jonas.

 

– Størstedelen av midlene som trengs for å kjøpe vår egen rallycross-bil har vi tilgjengelig men fortsatt må det knallhard jobbing for å skaffe til veie driftsbudsjettet for kommende sesong. Jonas blir likevel ikke å satse på rallycross med en bil som ikke holder mål.


– Under forrige sesong var problemet at bilen kanskje ikke holdt en god nok standard. Det problemet skal vi ikke støte på igjen, understreker Jonas Dalseth Jacobsen.

 

Artikkel fra Harstad Tidende 1. desember

 Mats Østberg og Andreas Mikkelsen på Harald Huysman Karting på Alnabru

 

Jonas vant Race of Champions, 2. plass Andreas Bakkerud og Lars Øyvind Enerberg på 3. plass

 

 

 

 

Artikkel fra Harstad Tidende 1. desember

 

 


Gå til toppen

 
 

 

 

 

 

 

20©10 - 20©14 Jacobsen Motorsport

Serverdrift/vedlikehold - Nettsidedrift/vedlikehold: WebTeamet.no Svein Tore Kristensen  -  Tilbakemelding: webmaster@jacobsenmotorsport.com