START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

Del på Facebook    Lik på Facebook
  Tilbake til nyheter

9. juli 2011

Glimrende kjøring resulterte i 1. plass på Orkla i årets tredje NM-runde
I første omgang startet Jonas fra bakerste ledd, etter god kjøring tok han 1. plassen.
I andre omgang startet han fra andre ledd og ledet fra start til mål. I tredje omgang så det ut som han skulle klare sin tredje heatseier for dagen, men han hadde en for sen innbremsing i siste sving og ble forbikjørt så det endte med 2.plass.
I finalen ble det nest beste startspor hvor Jonas kom ut som nr 3 men kjørte seg raskt opp til 2. plass. Etter det jaget Jonas ledende Walfridsson, men i siste sving gjorde Jonas ei supergod forbikjøring og vant med en kartlengde foran Jonathan Walfridsson.

Vi gratulerer alle gutta fra nord med flott kjøring.
Mathias Michaelsen vant 250 klassen og Henrik Lyche kjørte inn til en fin 2. plass i 125 klassen.
Kevin B. Berg med 9. plass i 125 klassen, Marcus Solaas med 15. plass i 125 klassen, Fillip Jensen med 5. plass i 250 klassen.

Jonas nr 2 i NM-sammendraget 2011 etter årets tredje NM-runde
Sammenlagt-resultater NM

Plasseringer Jonas i år

Video fra A-finalen

1. plass Jonas, nr. 2 Jonathan Walfridsson, nr. 3 Lucas Walfridsson, nr 4 Jack Fjellstad, nr 5 Espen Ruud

Målgang i A-finalen. Jonas vant med en knapp kartlengde foran Jonathan Walfridsson

Starten i A-finalen

7. juli 2011

På Orkla og klar til 3dje NM-runde
Jacobsen Motorsport er nå på plass på Orkla Motorsenter Arena Wallenberg i Sør-Trøndelag og klar til 3. runde i NM Crosskart. Vi har flott vær med 28 grader og sol. Her har vi med oss familie og venner, vi har ladet opp til denne runden med EM i rallycross på Lånke og Høljes. Det er 5 førere fra NMK Hålogaland og 1 fra NAF Harstad som stiller til start, så her er det god deltakelse fra nord.